tiistai 10. heinäkuuta 2018

Puutarhapalveluita Tampereen talousalueella laidasta laitaan pihapuiden kaadoista, pensasaitojen leikkauksiin, kukkapenkkien tekoon etc

Puutarhapalveluita Tampereen talousalueella laidasta laitaan pihapuiden kaadoista, pensasaitojen leikkauksiin, kukkapenkkien tekoon etc

Tiedustelut, tilaukset e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com ensisijassa, sillä kun tekee hommia ei aina edes kuule, saati ole mahdollista vastata puhelimeen. 

Puhelimeen vastailen jos kuulen 044-3380291 ja on tilanne sellainen, että voin vastata. Ei ole vastaajapalvelua. Koulusivistystä on oletettavasti senverran jokaisella että osaa näpytellä toiveensa sähköpostilla ja osoitteen minne pitäisi tulla?

Maksut käteisellä, kuitti tilaussähköpostiinne. Olkaa hyvä ;).

----------------------------

Teemme erilaisia piha- ja puutarhatöitä laidasta laitaan kukkapenkkeistä kivisinä ja puisina, sekä teemme niihin istutustyöt tilauksen ja ennakkomaksujen mukaan:
-------------------------

Kananpaskaa n. 2.5 dl vesiämpäriin yöksi ja aamulla levitys kukkapenkkeihin:


-----------------------------------------------------------------
Puutarhapalveluita pihatöitä Pirkanmaalla ja Hämeessä, erityisesti Tampereen talousalueella Puhelinnumero 044-3380291 mihin voitte jättää alustavasti yhteystietonne = sähköpostinne tarjouspyyntönne kohteestanne aikatauluineen. 

Sähköpostimme odottaa samaa viestiä laajemmin: Talonmiespalvelu@gmail.com jollei meiltä tule vastausta puhelimitse. 
Puutarhatöistä saatte kotitalousvähennyksen verotuksessanne

-------------------
https://puutarhapalveluita.blogspot.com
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti